Перша леді України Марина Порошенко 21 лютого приїхала до Луцька з робочим візитом у рамках реалізації благодійної акції "Книга миру". Також вона долучила Волинь до національного проекту Благодійного Фонду Порошенка "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації".

Читайте також: 95 Квартал "потролив" дружину Гаранта

Після перемоги чоловіка на президентських виборах їй довелося освоювати нові ролі і образи. Проте, як виявилося, з цим завданням дружина Президента справлялася лише у перший час, після чого її справжні якості побачили усі українці. 

Згадаймо, що відомо про Марину Порошенко, яка вже не один раз опинялась у центрі скандалів та курйозних ситуацій.

До приїзду такої поважної персони в регіонах завжди підходять з особливою старанністю, яка за своєю природою більше нагадує часи СРСР. Так, під час останнього візиту до Ужгорода, комунальників змусили вручну мити міст. А коли у травні 2017 року, з’явилась інформація про приїзд Петра Порошенка на Волинь, луцьких комунальників, буквально, змусили "вилизувати" Луцьк.

Підготовка мосту в Ужгороді

Імідж бездоганної дружини Петра Порошенка, яка "намагалась" бути такою близькою до українського народу, почав руйнуватись у березні 2015 року. Тоді у Фейсбуці опублікували фото Марини Порошенко, яка задумливо сидить у вагоні поїзда "Інтерсіті" Харків – Київ. "Не вірю своїм очам – перша леді в електричці! Країна змінюється", – підписав фото його автор, Григорій Іванченко. Однак сам "автор" виявився "Фейсбук-ботом", який, швидше за все, веде прес-служба, а справжні пасажири сфотографували, як на одній зі станцій Марина Порошенко пересіла в кортеж з джипів "Range Rover".

У вересні того ж року, перша леді завітала на званий вечір на честь 50-річчя прем'єри фільму "Тіні забутих предків". Тоді в руках першої леді помітили фірмову сумку Fendi з крокодилової шкіри, яка коштує близько 20 тисяч доларів США.

 

Марина Порошенко є головою Фонду Порошенка, в рамках якого діє і "Соціальна програма Марини Порошенко". Її основною діяльністю є інклюзивне навчання дітей (коли школярі з особливими потребами відвідують звичайну школу). Але по-суті, фонд є нічим іншим, як замилюванням очей українців та безкоштовним піаром для першої леді.

Читайте також: На зустрічі з міжнародними журналістами Порошенко збрехав тричі, – експерт

Як виявилось, Фонд спонсорується не з власних коштів сім’ї Порошенко чи з благодійних внесків, а з державного бюджету, тобто за кошти платників податків (за наші з вами гроші).

Напевно, б і цей факт засмучував не так сильно, якби Марина Порошенко і справді хотіла б допомогти особливим діткам, а не лише піаритись на цьому. Але благодійна акція у Сумах, в рамках якої дружина президента запросила 400 дітей з особливими потребами в обласний театр дітей та юнацтва на виставу "Чарівна райдуга кохання, або всі миші люблять сир" пройшла далеко не бездоганно. Організатори дійства обурилися, що перша леді втекла після першого акту, а замість очікуваних книг подарувала дітям невеличкий "продуктовий набір".

За словами психолога Олени Косенко, "українцям пощастило, що Порошенко вибрав собі недолугу дружину", коментуючи її появу у сукні з бурштином, у той час коли у більшості українського населення бурштин асоціюється з нелегальним промислом, беззаконням, корупцією та знищенням української землі. За словами психолога, тепер українці мають право думати, що президент України приніс їй в мішку кілька кілограмів бурштину прямо з Рівненщини. І не дарма, адже усі пам’ятають про "буршинового" нардепа Розенблата, який входив до складу пропрезидентської фракції БПП у парламенті.

Читайте також: Порошенко зробив Ахметову неймовірний подарунок на Новий рік

На жаль, Марина Порошенко своєю поведінкою лише продовжує зменшувати і без того низькі рейтинги її чоловіка (які тримаються лише завдяки безвізовому режиму), а українців ще більше переконує у помилковому виборі лідера держави, адже у той час коли в країні йде війна, компанія Порошенка "Roshen" продовжує торгівлю з невизнаною Придністровською республікою та збільшує свої статки, а його дружина їздить на дорогому "Jaguar" та орендує будинок в Іспанії. Ну і звісно раз на рік, усією дружною родиною літають відпочивати на Мальдіви. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter