Офіцери внутрішньої та власної безпеки по Львівському загону викрили схему незаконного ввезення в Україну автівок іноземної реєстрації. Про це повідомляє відділ комунікації із засобами масової інформації Державної прикордонної служби України, передає УНН.

Читайте також: Євробляхи без розмитнення: українці знайшли лазівку, як обійти закон

"Співробітники внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби задокументували факт використання підроблених контрольних талонів для проходження прикордонно-митного контролю з боку двох громадян України, які діяли між собою за попередньою змовою з метою уникнення проходження контрольних процедур в пункті пропуску "Рава-Руська", – йдеться у повідомленні.

При виїзді з пункту пропуску водій Ford з українською реєстрацією, пройшов прикордонно-митне оформлення і передав талон з відповідними відмітками чоловікові, який слідував на Honda з англійською реєстрацією. Попередньо водій стер з документів свої дані та вніс інші.

Читайте також: На дешеве розмитнення "євроблях" залишилось трохи більше місяця

Відносно чоловіків складено протоколи про адміністративні правопорушення передбачені статтею 202 КУпАП (Порушення режиму в пункті пропуску через державний кордон України).

За фактом до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за статтею 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів).

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter