Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя.

Читайте також: Перевершила маму: дочка Полякової похвалилася своєю гнучкістю і розтяжкою (фото)

Так, в цей раз Леся опублікувала нові фото, на яких постала перед шанувальниками у спокусливому образі.

На фото, яке з'явилося в записі зірки, вона позує, лежачи у ванні з пінкою і квітами, поряд з нею на туалетному столику стоїть косметика, яку вона рекламує.

Леся Нікітюк постала на огляд публіки в момент релаксу, лежачи у ванні. Її волосся розпущене, в них заправлена квітка, а на обличчі немає макіяжу. Примітно, що ванна стоїть, судячи з усього, десь на вулиці в оточенні зелені.

При цьому голе тіло Лесі прикрите білою піною з рожевими квітами.

Читайте також: Джамала вразила прихильників "мокрими" фото в купальнику

У підписі до фотографії Нікітюк написала: "Приблизно так виглядає мій релакс після 12-годинного перельоту! Ванна кімната у мене вдома, звичайно, трохи інша, а з того всього, що на фото, є сходи і @apothecary_skin_desserts косметика з розкішних олій, квітів, фруктів, шоколаду і парфумів... Косметика, яка ще довго буде нагадувати мені Мальдіви (вже відкрився магазин в Києві). А як ви розслабляєтеся після перельотів?".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter