В приміщенні Національної лотереї невідомий взяв дівчину в заручники і загрожує підпалом.

Читайте також: Прив’язали до ліжка і виривали зуби: підлітки дві години катували пенсіонерів

Про повідомляє прес-служба поліції у Запорізькій області.

30 травня близько 07:00 до Мелітопольського відділу поліції надійшло повідомлення від співробітників приватної охоронної фірми про те, що в приміщенні Національної лотереї на проспекті Богдана Хмельницького у Мелітополі, чоловік кайданками тримає жінку в заручниках та погрожує підпалом.

На місці події працювали наряди груп швидкого реагування, слідчо-оперативні групи Мелітопольського відділу поліції, рятувальники 10-ї  державної пожежно-рятувальної частини  ГУ ДСНС у Запорізькій області співробітники СБУ та медики "швидкої". Рятувальники відкрили доступ до приміщення, а поліцейські звільнили заручницю та затримали зловмисника. Постраждалих немає.

Читайте також: Зірвали нижню білизну та душили: невідомі жорстоко познущалися над 25-річною вагітною

Встановлено, що  мешканець Мелітополя прийшов до приміщення Національної лотереї та вимагав від консультанта філії погасити його борги за кредитами. Після того, як дівчна 1994 року народження, не виконала його вимогу, чоловік прикував її кайданками до себе, дістав із сумки пляшки з паливно-мастильною сумішшю, облив приміщення, дістав запальничку та заблокував вхідні двері. Інший співробітник філії встигнув натиснути тривожну кнопку.

З місця події поліцейськими вилучені речові докази, 15 комп’ютерів і близько 700 гривень.

Зловмисника 1961 року народження затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook