У чоловіка закоханість починається безпосередньо з сексуальної хіті до жінки. Якщо вона стабільна, є динаміка до збільшення, значить, з ним можливі взаємна любов і серйозні стосунки. Але не можна сидіти колодою і чекати, коли з'явиться чоловік із хіттю, що стабільно зростає. Важливо навчитися самій викликати її в чоловіках і підвищувати.

Читайте також: Назвали найбільш небезпечну позу для сексу

Якщо чоловік каже, що його тягне до тебе душевно, він готовий годинами говорити з тобою про глибокі речі, але при цьому навіть не торкається тебе, повір, ти в жорсткій френдзоні. Чоловік повинен хотіти володіти тобою, фізично володіти. Мистецтво зваблювання (а це саме мистецтво!) сучасним жінкам дається з великими труднощами. Вони хочуть отримати чіткі інструкції, що робити, що говорити, на які кнопочки натискати, щоб загарбати бажаного чоловіка. Але механічне виконання алгоритмів нічого не дасть, пише ТСН.

Тоді як навіть початкові спроби опанувати це мистецтво вже дадуть результати. Що для цього потрібно?

Усвідом свою відповідальність. Ніхто тобі з неба не скине чоловіка, що палає пристрастю. А якщо і скине, то одразу забере, якщо ти не зумієш зробити так, щоб його запал зберігався і ріс. І якщо ти раз за разом потрапляєш у секс-онлі або під френдзону, це означає, що ти щось не так робиш. Тобто ніхто, крім тебе, не відповідальний за те, що у тебе немає нормального партнера.

Будь сексуальною. Не корч із себе сексі, одягаючись як дешева повія, манірно потираючи пальцями келих і стріляючи оченятами. Просто будь. Сексуальність – це самодостатній стан, який не залежить від того, спокушає тебе хтось наразі чи ні, чи ти зваблюєш когось, чи є в тебе статевий партнер чи ні. Жінка може бути самотньою, але при цьому неймовірно сексуальною. Сексуальність виявляється за рахунок любові до свого тіла, здатності давати собі тілесні задоволення.

Подбай про свій імідж. Чим ти його збиралася зваблювати? Глибоким декольте, короткою спідничкою і шпильками? Що він там не бачив? Поки у вас не дійшло безпосередньо до сексу, навіщо тобі оголюватися? Ну, він кілька разів зробить це у своїх фантазіях і зрозуміє, що йому вже не настільки цікаво. Імідж повинен відповідати віку, статусу, обстановці, твоєму внутрішньому змісту.

Повинно бути щось ще. Якщо ти сексуальна, це великий плюс. Але тільки сексуальність – це дуже мало. Не бійся своєї чутливості. Тобі може бути боляче, страшно, ти можеш злитися і ображатися. Це чудово, що ти можеш все це відчувати. Це означає, що ти жива і тепла. А до живої і теплої людини липнуть як мухи до солодкого.

Будь відкритою. Не "відморожуйся". Не знаю, хто навчає дівчаток приховувати свій інтерес і намагатися таким чином "набити собі ціну". Ну він у відповідь відморозиться теж і піде шукати теплу, не заморожену. Якщо чоловік подобається, то чому б не показати йому це. Якщо ти палаєш – тим паче. Твій вогонь може запалити і його, за умови, звичайно, що в нього там ще жевріють вуглинки.

Вчися самоповаги. Це означає, що ти не будеш бігти за першим покликом до того, хто тебе не цінує і кому ти не потрібна. Не будеш посилати голі фото тому, хто тобі поки не близький. Не будеш терпіти зверхнє ставлення, грубі жарти та натяки, а також щипання за м'які частини в людному місці (та й не в людному, якщо ви поки ще мало знайомі). Це означає, що в будь-якій ситуації ти обереш себе, а не чоловіка. І якщо тобі потрібно працювати або бути з дитиною, ти скажеш йому, що дуже хотілося б побачитися, але ти зайнята.

Вчися поважати його. Це означає, що тобі важливі його потреби. І ти приймаєш його таким, який він є, не скаржачись подружкам, що він не відповідає твоїм очікуванням. І якщо чоловікові важливо бути вільним і потрібним одночасно, дай йому свободу і покажи, що він потрібний. І дозволь йому самому вирішити на твою користь. А якщо все ж між тобою і свободою він вибере останнє, повага означає те, що ти його відпустиш. Можливо, він повернеться через деякий час. Адже чоловіки завжди відчувають хіть до тих, хто любив, але відпустив на свободу.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook