Днями в ефірі "Нового каналу" відбулася гучна прем'єра шоу Ольги Фреймут, гостями якого стали прима-балерина Катерина Кухар і шоумен Сергій Притула. Під час програми в студії прозвучало кілька відвертих зізнань. Зокрема, Притула розповів про п'ятирічний конфлікт з Фреймут.

Читайте також: Це невиліковно: Фреймут поставили страшний діагноз

Як відомо, Ольга Фреймут і Сергій Притула разом з Олександром Педаном в 2008-2011 роках вели на "Новому каналі" ранкове шоу "Підйом". Потім Ольга і Сергій співпрацювали у проекті "Хто зверху". Однак в 2013 році Фреймут несподівано змінила телеканал. Після цього відносини між нею і Притулою різко погіршилися, передає "Znaj. ua".

"Мені болить. Тому що 16 грудня 2013 я підійшов до тебе і запитав: "Фреймут, скажи мені чесно, ти залишаєшся на "Новому каналі" чи йдеш на "1+1"? Ти притулилась до мого плеча і сказала: "Я прийняла рішення, я залишаюся на "Новому" і ми з тобою відзнімемо крутий сезон "Хто зверху". Я, як креативний продюсер шоу, підійшов до редакторів і сказав: "Пишіть, Оля залишається". А вже 21 грудня, коли я був на гастролях у Львові, мені подзвонили і сказали, що позавчора Оля підписала контракт з "плюсами", – згадав телеведучий.

Читайте також: "Неприємна гримаса на обличчі": Ольга Фреймут показала фото "пафосної" доньки

Він зазначив, що Фреймут тоді протримала своє слово всього три дні. А цей "подарунок на Миколайчика" Сергій запам'ятав надовго. "Ти зрадила мене, Фреймут. Ти встромила мені в серце кілок, і він не був осиковий", – заявив Притула. Ольга попросила пробачення у Сергія і зізналася, що саме він став єдиною причиною її повернення на "Новий канал".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter