В ночі, коли пенсіонери спали, підлітки вдерлися до кімнати, прив'язали пенсіонерів до ліжка та декілька годин по-звірячому катували їх, били по голові та виривали зуби.

Читайте також: Чоловік годинами катував жінку, щоб вибити зізнання у зраді (Фото)

Ця жахлива історія сталася на Чернігівщині, – повідомляють Факти.

В ночі, коли пенсіонери спали, до кімнати зайшли троє. Перелякана жінка не встигла й зрозуміти, що відбувається, як злочинці прив’язали її з чоловіком до ліжка та почали нишпорити по оселі. Однак грабіжникам були потрібні не лише гроші, вони прийшли катувати. Садисти понад дві години піддавали господарів диким стражданням.

"По голові чи по чому там бахнули шось зо три рази, а тоді прив’язали руки до ліжка. А тоді роззявили рота, встромили якусь ганчірку, зав’язали тісно-тісно. Зуби повиривали у роті", – каже потерпілий.

Читайте також: Викрали, замотали голову скотчем і били до напівсмерті: у Рівному катували чоловіка, який заперечив підприємцю (фото 18+)

На щастя, що у будинок навідалися родичі, здійнявся гвалт і злочинців спіймали. Ними виявилися односельці, наймолодшому всього 13 років, ще одному – 16.  Подейкують, що підлітками керував дорослий чоловік, який мав досвід у таких справах і вже не раз сидів.

По даному факту відомості було внесено в ЄРДР за статтею 187 ч. 3 Кримінального кодексу України. У ході проведення початкових заходів було встановлено осіб, які можуть бути причетні до скоєння даного злочину.

Якщо вину підозрюваних доведуть – їм світить від 7 до 12 років ув’язнення.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook