З 2020 року "ПриватБанк" змінив алгоритм роботи своїх банкоматів, зробивши їх безпечнішими, повідомляє пресслужба банку.

Читайте також: У маршрутках Луцька заборонили оплату за проїзд через "Приват24"

Як повідомляється, суть нововведення, яке впроваджує один з найбільших банків України, полягає в тому, що відтепер готівка, яку не забрали з банкомату, повертатиметься на картку одразу. Раніше для цього потрібно було писати заяву та чекати, поки пройде інкасація банкомату.

Щоправда, ця система спрацьовуватиме лише якщо готівку ніхто не забрав протягом сорока секунд після видачі. Варто зазначити, що ця операція відбуватиметься без комісії і сума повертатиметься на карту в повному обсязі.

Читайте також: З 1 жовтня в Україні зникнуть монети: що робити

За результатами тестування нового алгоритму експерти "Приватбанку" прийшли до висновку, що кількість випадків, коли у банкоматах забувають готівку, зменшилась на третину і ця цифра буде лише зростати. Проблеми з поверненням грошей можуть виникнути лише під час зміни банкоматів, оскільки між зняттям строго банкомату і встановленням нового пройде певний час, протягом якого банкомати будуть недоступні.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook