У політичній партії "Слуга Народу" призначили керівників обласних осередків у дев’яти регіонах України. Про це йдеться на партійному сайті.

Читайте також: Нардепи-мільйонери зі "Слуги народу" орендують житло за рахунок бюджету

Відбулися конференції обласних партійних осередків щодо створення дев’яти обласних організацій партії "Слуга Народу" зі статусом юридичних осіб: у Вінницькій, Волинській, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях.

Кандидатури голів цих обласних організацій попередньо були протокольно погоджені Вищою радою партії і обрані членами обласних партійних організацій із подальшим протокольним затвердженням, у свою чергу, Вищою радою партії.

Отже, Волинський обласниий осередок від партії "Слуга народу" очолюватиме волинянин Валерій Стернійчук, народний депутат, член Комітету з питань антикорупційної політики.

Крім того, вже призначені голови обласних партійних організацій у Вінницькій, Житомирській, Івано-Франківській, Рівненській, Харківській,Хмельницькій та Чернівецькій та Чернігівській областях.

Читайте також: Як помічник нардепа від "Слуги народу" на Волині порушує право інтелектуальної власності

Наразі триває процес державної реєстрації вже створених осередків та подальшого погодження голів та інших членів керівних органів новостворюваних обласних партійних організацій. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook