Тетяна Трач очолила КП "Луцький міський центр первинної медичної допомоги №2".

Читайте також: Стало відомо, хто став новим депутатом Луцької міськради

Сьогодні відбулося представлення нового керівника КП "Луцький центр первинної медичної допомоги №2".

За результатами конкурсу, проведеного 27 вересня 2018 року, конкурсна комісія шляхом голосування обрала переможцем конкурсу на зайняття відповідної посади Трач Тетяну Володимирівну − заступника директора з медичного обслуговування населення комунального підприємства "Луцький центр первинної медичної допомоги", йдеться на сайті Луцької міської ради.

Для колективу закладу нового керівника представили радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління охорони здоров’я міської ради Микола Якимчук.

Як зазначив на початку Микола Якимчук, свого часу Тетяна Трач працювала лікарем-гастроентерологом у цьому закладі, а згодом стала завідувачем відділення.

Останні десять років була заступником директора з медичного обслуговування населення комунального підприємства "Луцький центр первинної медичної допомоги". Також він подякував медикам за злагоджену роботу.

"Ви є лідерами на Волині за кількістю підписаних декларацій із сімейними лікарями. Станом на сьогодні із лікарями цього закладу укладено 41 тисячу 138 декларацій. Це понад 30 відсотків по місту. Сподіваюся, що й наступного року ця робота буде виконуватися на належному рівні", − наголосив він.

Читайте також:У Луцьку відбудуться заходи з нагоди Всесвітнього дня боротьби з поліомієлітом

Із призначенням на посаду Тетяну Трач привітав радник міського голови Ігор Поліщук.

"Я переконаний, що під керівництвом Тетяни Володимирівни, лікаря із 20-річним стажем, команда професіоналів, які працюють у цьому закладі, працюватиме успішно і надалі буде лідером у своїй галузі. А пацієнти, які будуть сюди приходити, отримуватимуть кваліфіковану допомогу та увагу з боку медиків.

Життєвий та професійний досвід нового керівника стане підґрунтям для успішної діяльності та розвитку закладу. Нехай у вашому колективі панує атмосфера підтримки та взаєморозуміння. Зі свого боку міська рада надаватиме фінансову підтримку закладу. Цьогоріч була вирішена багаторічна проблема із рентгенівським апаратом, а на наступний рік у закладі заплановані ремонтні роботи на оновлення матеріально-технічного оснащення", − наголосив він.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter