Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко вирішив потролити Володимира Зеленського і приїхав на консультацію щодо розпуску Верховної Ради 8-го скликання на велосипеді – у образі головного героя серіалу "Слуга народу" Голобородька.

Читайте також: Зеленський присоромив Ляшка і пригрозив йому на інавгурації (фото, відео)

Окрім того, Олег Ляшко вирішив бути більш відкритим до людей через активність у соцмережах і почав пряму трансляцію у facebook. Він хотів наживо показати хід перемовин лідерів фракцій з президентом на консультації. Втім охоронці у Адміністрації президента не дозволили йому зайти із телефоном до зали перемовин, адже цього вимагає інструкція.

"Радикал" здійняв гвалт і почав кликати Зеленського. Президент вийшов до нардепа і поставив питання: "Як Ви ставитесь до розпуску Верховної Ради?". Ляшко відповів, що ставиться до цього нормально. Зеленський відповів "дякую за консультацію" і попрощався з "радикалом".

Читайте також: Дострокові виборі до Верховної Ради: названі дві можливі дати

У такий спосіб новообраний президент продемонстрував, що є стійким до провокацій і може розумно та дотепно виходити із складнх ситуацій. Ляшко навпаки не очікував такого повороту і загнав себе у глухий кут, адже, фактично він відповів на головне питання консультації і його присутність більше не була потрібна.

Поскандаливши, одіозний нардеп все ж здав телефон і зайшов у зал перемовин.

Відзначимо, що за попередні 5 років президентства Петра Порошенка Олег Ляшко не дозволяв собі подібних витівок. Справа в тому, що лідер "радикалів" пов'язаний з олігархом Рінатом Ахметовим, який, у свою чергу, підтримував Петра Порошенка на президентських виборах-2019 і є бізнес-партнером колишнього Гаранта.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook