Володимир Бондар, який зарекомендував себе як один з найгірших губернаторів в історії Волині через чисельні скандали та махінації, тепер може стати керівником Державного агентства лісових ресурсів України. Зокрема, відповідну рекомендацію порекомендував комітет Верховної Ради України Кабміну. Волиняни у мережі взялись обговорювати можливе призначення.

Читайте також: Сумнівні цифри і тотальна корупція: як влада знищує лісову галузь

Допис, який розмістила Ірина Кабанова у Фейсбук-спільноті "Волинь", зібрав чимало коментарів, переважно негативного змісту, адже більшість жителів області пам’ятають про діяльність Володимира Бондаря на посаді очільника Волинської ОДА.

"Прикро те, що від нас нічого не залежить", – пише Віктор Лавренюк.

Користувач Olga Ovsiichyk шокована можливим призначенням і не розуміє чому не знайшлося достойнішої кандидатури.

"Просто колишні керівники міняються посадами. Нічого не змінилось. Кормушка вічна. Як не буде що різати, будуть копати, закінчать копати, будуть вивозити. Залишилось спостерігати, бо змінити це можуть тільки радикальні методи", – вважає Dima Nelipovych.

"Україна взагалі без лісу залишиться", – пише Андрій Рудий.

"Фахівець нульовий, крім того інтелект нижче середнього, будучи головою ОДА, заявив журналістам, що не отримував зарплати. Питання, за що живеш? Головна наша проблема це корупція і непрофесіоналізм. Ось типовий приклад", – обурюється Nikolaj Shevchuk.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter