6 січня, у святвечір, у Луцьку по-звірячому побили 42-річну жінку. Інцидент стався на просп. Молоді, поблизу піцерії "Соло", хоча спочатку вважалось, що жінку знайшли у парку біля РАГСу.

Читайте також: У Луцьку знайшли водія, який збив 17-річну школярку та втік

Постраждала була доставлена до лікарні, але померла у реанімації. Правоохоронці винесли свій вирок у даній справі, наголосивши, що складу злочину тут немає. Вони вважають, що жінка була напідпитку, впала і забилась до смерті, інформує ТК Аверс.

Відзначимо, що на тілі жінки виявлено серйозні травми, зокрема, гематома потилиці та розбита селезінка. Якщо ж гематому можна пояснити падінням з висоти власного зросту, то, аби розбити селезінку, потрібен дуже сильний спрямований удар.

Читайте також: Лучани принесли іграшки до храмів УПЦ МП після церковного скандалу

Рідні та знайомі обурені версією правоохоронців. 6 січня жінка отримала зарплату і близько 19:30 пішла з роботи додому. Вже за півгодини вона опинилась у реанімації. У неї зникли телефон і всі гроші.

Колеги відзначають, що померла взагалі не вживала алкоголь. Поліція навіть передивилась весь її робочий день на записі камер спостереження, проте, все одно наполягає на своєму. Втім, залишається актуальне питання – куди поділись телефон та гроші потерпілої?

На даний момент правоохоронці дали лише попередній висновок. Розслідування досі триває. В районі інциденту багато крамниць і закладів харчування з камерами стеження, які виходять на вулицю. Тому при бажанні поліція могла б простежити шлях жінки додому.

Якщо ж рослідування не зрушить з місця, то це може означати, що поліція просто кидає важкі справи, в яких немає зачіпок.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook