Вражаюче різноманіття наїдків та напоїв, драйвова музика, розіграші та незабутня атмосфера – в обласному центрі Волині проходить Х Lutsk Food Fest.

Читайте також: У Луцьку з танцями, піснями та розвагами відбувся дитячий фестиваль "Я – лучанин, я – лучанка" (фоторепортаж)

Гастрономічний фестиваль розпочався у замку Любарта 14 вересня і триватиме протягом двох днів, передає ІА Волинські Новини.

Тут можна відшукати і як вже традиційні страви, приготовані на грилі, чи фаст-фуд, так і екзотику, до прикладу равлики. Окрім того, ресторатори пропонують м’ясні копченості, свіжовипечений хліб, оригінальні чіпси, грузинську кухню, солодощі та здорову їжу, а також лимонади, домашні наливки, пиво та абсент.

Якщо ви не знаєте, що спробувати першим, на допомогу прийде колесо фортуни.

Окрім різноманніття страв і напоїв, організатори подбали і про розважальну програму: для дітей проводять майстер-класи та інші забави, на сцені виступають музичні гурти та ді-джеї, ведучі проводять розіграші з цінними призами. Також до уваги відвідувачів численні оригінальні фотозони, де можна зробити світлину на згадку.

Кожен тут знайде щось для себе.

Читайте також: Як святкуватимуть День міста у Луцьку (програма заходів)

Також, як зазначають організатори, протягом фестивалю здійснюватимуть збір органічних відходів для жителів Луцького зоопарку.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook