Рада національної безпеки і оборони ввела санкції проти 19 юридичних і 8 фізичних осіб, зокрема проти п'яти літаків, які здійснювали перельоти за маршрутом "Київ-Москва", повідомила прес-служба Офісу президента за підсумками сьогоднішнього засідання РНБО.

Читайте також: РНБО ввела санкції проти Медведчука, його дружини Марченко та інших осіб: перші деталі та прізвища

"Рішенням Ради національної безпеки й оборони були застосовані санкції до 19 юридичних і 8 фізичних осіб, зокрема й до п'яти літаків, на яких здійснювались перельоти за маршрутом Київ-Москва... Літаки, на які накладено санкції, здійснювали свої польоти всупереч нормативно правовим актам України", – сказано в повідомленні.

Також РНБО ввів санкції проти компаній, які обслуговують ці літаки.

Прес-служба ОП нагадала, що ще 2 вересня 2015 року РНБО ухвалила рішення, якими було накладені санкції щодо окремих російських авіаперевізників, а з 25 жовтня 2015 року уряд повністю припинив пряме авіаційне сполучення між Україною і Російською Федерацією.

Зазнаимо, що раніше на засіданні Ради національної безпеки і оборони України було ухвалено рішення про введення санкцій щодо нардепа від "Опозиційною платформи – За життя" Віктора Медведчука та низки інших осіб і компаній.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook