У селі Мар’янівка Горохівського району викрили схему підкупу голосів виборців за кандидата у народні депутати Сергія Мартиняка у виборчому окрузі №20.

Читайте також: "Я вас додому не запрошувала": мати помічника кандидата у нардепи провела власне розслідування через тітушок, що увірвалися до квартири (відео)

Журналісти зафіксували на камеру схему підкупу виборців у селі Мар'янівка Горохівського району. Як стало відомо, заохоченням місцевих мешканців займався головний агітатор кандидата у народні депутати Сергія Мартиняка Олександр Осоховський

З його слів, у кількох селах Горохівського району працює команда "підтримки" кандидата у нардепи. 

Олександр Осоховський зізнається, заохочував селян не сам, а на пару з дружиною Ольгою, яка є директором місцевої школи.

"Ми на минулих виборах працювали, в нас все спиралося тільки на школу. В моєї жінки опорна школа. І йде опорна школа Брани, Довгів, Борисковичі, Борочичі, Широка Бужани, Ржище. Оце опорна школа. От тут ми можемо працювати.

Вчителі будуть підтримувати Сергія Васильовича. Ми дали 83% по нашому округу. Це за минулі вибори.−

В нас робота була на вищому рівні. Нас преміювали. Нам дали ноутбук в школу", – розповідає про схеми підкупу Осоховський.

Читайте також: П'ять чоловік від волинського олігарха погрожували помічнику кандидата в нардепи від "Слуги народу"

Більш детальніше у відео-сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook