23 березня відбулося чергове судове слухання у справі про ухилення від сплати податків форварда збірної Португалії і мадридського "Реала" Кріштіану Роналду.

Читайте також: Під час футбольного матчу Алвес непомітно витер соплі у футболку Роналду

Як повідомляє "AS" з посиланням на "Cadena Ser", захист найкращого гравця світу залучив до розслідування справи групу податкових експертів, однак фахівці визнали, що податкові влади мають усі підстави покарати футболіста.  

Адвокати португальця намагаються довести, що доходи від іміджевих прав – це скоріше об'єкт рухомого майна (більш низький податок), а не професійний (більш високий податок). Експерти з такою думкою не згодні. Пише "Апостроф".   

Якщо Роналду не домовиться з податковими владою, йому належить з'явитися на усне слухання в суді, на якому йому загрожує 10 років в'язниці за ухилення від сплати податків.  

За інформацією джерела, португалець не сплатив до скарбниці Іспанії 14,7 мільйона євро в період з 2011 по 2014 рік. Сторона звинувачення наполягає на тому, що Роналду використовував створену бізнес-структуру з метою приховування своїх доходів, отриманих за іміджеві права.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter