Реутовський міський суд Московської області виніс рішення до примусової депортації на територію України учасника захоплення Слов'янська Миколи Трегубова.

Читайте також: Бойовика "ДНР" затримали в Одесі

Про це повідомляє Обозреватель.

Згідно з базою "Миротворця", він народився у Вінниці, виховувався в інтернаті, був активним прихильником "Антимайдану". Також Трегубов брав участь у захопленні Слов'янська в 2014 році.

Після виходу зі Слов'янська він брав участь у бойових діях під Макіївкою у складі незаконного збройного формування (НВФ) під керівництвом якогось "Міши-хохла", потім у НВФ "Спарта". Після поранення в 2014 році виїхав на територію Росії, де після прибуття потрапив за розподілом до Петропавловська-Камчатського.

У червні 2016, так і не легалізувавшись, Трегубов спробував вилетіти до Євросоюзу через Латвію. Але через наявність у його паспорті штампу "ДНР" не пропустили. Ще раз легалізуватися він намагався в грудні 2016 року. У Білгородській області отримав дозвіл на роботу в Росії. Влаштувався на роботу, але одразу ж був затриманий і засуджений до "самовидворення". Адвокату оскаржити рішення суду не вдалося.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter