У Фастові Київської області виявили валізу з розчленованим тілом.

Читайте також: Жорстоке вбивство: 13-річна дівчинка повідомила поліцейським, що батько вбив її бабусю

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Київській області.

Як розповів очільник поліції Київської області Дмитро Ценов, під час проведення першочергових слідчо-розшукових дій вже за кілька годин поліцейський пес привів правоохоронців до будинку підозрюваного у вбивстві  та розчленуванні тіла своєї співмешканки. Ним виявився непрацюючий місцевий житель.

За словами затриманого, під час розпиття алкогольних напоїв між ними виникла сварка, в результаті якої він вдарив жінку по голові. Коли зрозумів, що співмешканка мертва, вирішив позбавитися тіла, розчленувавши його сокирою та ножем.  

За місцем проживання підозрюваного поліцейські провели невідкладний обшук. Правоохоронці виявили та вилучили предмети, що вказують на безпосередню причетність чоловіка до скоєння злочину. 

Читайте також: На Волині чоловік три дні знущався з власної дружини – жінка померла

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі призначені всі необхідні експертизи, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним  фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter