Розповіли про стан потерпілих у моторошній аварії в Струмівці, де загинула 60-річна жінка.

Читайте також: З'явилося відео смертельної автотрощі біля Луцька

Про це інформує Суспільне Волині.

6 вересня біля 21:00 на автодорозі "Устилуг-Луцьк-Рівне" в селі Струмівка зіткнулися Mercedes-Benz E320 та Mercedes Vito. 22-річного водія Mercedes-Benz E320 затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Двох хлопців 11 та 15 років, які постраждали в ДТП, госпіталізували до обласної дитячої лікарні. У зв'язку із карантином діти перебувають у відділенні обсервації.

"Обоє мають закриті черепно-мозкові травми. Є в одного перелом щелепи, в іншого – перелом плеча. Діти будуть потребувати тривалого лікування і реабілітації", – розповіла завідувачка відділення лікарні Ірина Грабовська.

Читайте також: У Луцьку після смертельної ДТП біля школи ліквідують деякі зупинки та встановлять світлофор

Керівник центру екстреної медицини Володимир Шмаль зазначив, що на місці аварії працювало 5 бригад швидкої. Чотирьох травмованих із мікроавтобуса доправили до міської лікарні Луцька.

"Доставлено з місця ДТП 4 хворих. Один з них водій і дві жінки, 3 пасажирів. Стан їх середньої важкості. Травми – струс мозку, перелом плеча, хворих кладемо на дообстеження", – розповіла лікарка приймального відділення міської лікарні Юлія Ярмолюк.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook