Влада обласного центру Волині має намір осучаснити матеріально-технічну базу загальноосвітніх та спортивних закладів міста протягом цього року.

Читайте також: Через низьку зарплату: з Луцького зоопарку звільняються працівники

Про те, реалізацію яких заходів та проектів першочергово втілюватимуть у життя протягом поточного року розповів у своєму звіті у контексті проекту рішення "Про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Луцька на 2018-2019 роки за підсумками 2018 року" директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озинович, пише ІА Волинські Новини.

Так, уже цього року заплановане відкриття додаткових груп у закладі дошкільної освіти № 20, що знаходиться на проспекті Соборності, 35а.

Разом із тим, майже "по-сусідству" із вищезгаданим ДНЗ побудують так званий мультифункціональний майданчик.

Окрім цього, на території Луцького НВК "ЗОШ І-ІІ ступенів № 24-технологічний ліцей" , розташованого на вулиці Станіславського 52а, уже у 2019 році запланували будівництво футбольного поля зі штучним покриттям площею 20х40 метрів.

Не оминули луцькі посадовці увагою й розвиток такого виду спорту, як плавання, запланувавши капітальний ремонт басейну КЗ "Луцький навчально-виховний комплекс № 26 Луцької міської ради Волинської області" та капітальний ремонт КЗ "СДЮШОР плавання Луцької міської ради" на проспекті Грушевського, 2а.

Уже цього року обіцяють відремонтувати спортивну залу КЗ "Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 20 Луцької міської ради Волинської області".

Читайте також: Волинян штрафуватимуть за продаж підсніжників

Запланували й нове будівництво спортивного залу з перехідною галереєю на вул. Олеся Гончара, 5 та повну реконструкцію КЗ "Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 13" на вулиці Чернишевського, 29.

А ось про розподіл коштів на реалізацію цих та інших проектів, а також про специфіку їх втілення в життя, луцькі обранці громади говоритимуть уже завтра – під час чергової сесії Луцької міської ради.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook