Колишній президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі вважає, що Київський апеляційний адмінсуд може позбавити його легальних підстав перебувати на території України вже 22 січня.

Читайте також: "А ти, Порошенко, цукерку смокчи!": крутий реп-батл Саакашвілі і Порошенка підкорив мережу (Відео)

Про це пише Інтерфакс-Україна.

"У них є тільки одна справа і тільки одне бажання - в понеділок є головний суд для них, це апеляційний суд, за яким припиняють мій статус в Україні та можуть мене депортувати з країни. Вони спробують зробити так, щоб у вівторок мене вже не було в країні. Це їх план ", – заявив Саакашвілі.

Він закликав своїх прихильників "трохи повболівати" за нього в понеділок, оскільки побоюється, що у вівторок його вже не буде в Україні.

Я б не хотів, щоб у вівторок мене посадили в літак в невідомому напрямку з засніженого Києва. Мені київський сніг набагато рідніший, ніж все інше. Навіть якщо мене на Мальдіви відправлять на рік, на острів президентський, то мені краще сидіти в тюрмі тут", – заявив Саакашвілі.

Політик вважає, що оскарження рішення Печерського суду Києва по запобіжний захід для нього влада хоче здійснити 26 січня вже "без його присутності в країні".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter