Волинська обласна організація "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" сконфузилась в соцмережі Facebook у своєму рекламному блоці.

Читайте також: Як "АТОшники" за наказом Порошенка атакують Зеленського

"Не похвалиш себе сам, ніхто не похвалить" – такий девіз взяла на озброєння "БПП Солідарність" на Волині. Як виявилось, сторінка президентської політичної сили коментує свої ж рекламні публікації схвальними відгуками. 

Можливо, у такий спосіб сторінка БПП хоче підняти себе у видачі у новинних стрічках Facebook, а може має на меті просто створити собі позитивний імідж, коментуючи свої ж публікації. Втім, це більше нагадує вираження та усвідомлення своєї  самотності і непотрібності.

Читайте також: Порошенко вкрав передвиборні гасла Путіна

"Не зміг не помітити у стрічці платну рекламу "Волинь.Солідарність". Трішки прокрутив вниз, побачив що сторінка сама себе ще й коментує. І не просто коментує, а у дикому захваті від самої себе. Я думав спочатку посміятися, але пошуршавши по форумах, я прочитав, що основна проблема людей, які самі себе коментують, то це не завищена самооцінка або ідіотизм, а звичайна самотність. Тому не смійтеся, а просто інколи підтримуйте людей, які сидять по той бік екрану", – зазначив лучанин Ілля Токаренко.

Додамо, що піарники і політтехнологи Петра Порошенка та "Солідарності" не вперше відзначаються безглуздими акціями. Раніше вони створювали чинному президенту  образ улюбленця дітей, потім відзначились повним плагіатом передвиборної агітації керманича Росії Володимира Путіна. Окрім того, більшість лучан схиляється до того, що напад з ножем на палатку Порошенка біля "Променя" влаштувала сама ж "Солідарність", аби хоч якось привернути до себе увагу і облити брудом конкурентів.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook