Зірка головного танцювального шоу Танці з зірками записала іронічну пісню про найбільш критичного члена журі Влада Яму. Телеведуча заспівала про те, що хореограф часто принижував її в прямому ефірі "Танців". Про це LITE дізнався з YouTube-каналу Лесі Нікітюк.

Читайте також: "Дірку заший", – фанати присоромили Лесю Нікітюк в мережі

Влад Яма, який на початку проекту дозволяв собі гострі коментарі з приводу танців Лесі Нікітюк, вже давно помітив перетворення зірки. Однак телеведуча образ не забуває, що підтвердила у веселій пісні.

"Ну що, ловіть новий хіт від богині ламінату. Присвячується Владу Ямі", – анонсувала Леся Нікітюк.

Трек телеведуча записала в гримерці шоу "Танці з зірками 2018". Курйозну пісню вона виконала пісню під акомпанемент гітари, на якій грав Сергій Бабкін. Леся Нікітюк згадала всі зауваження хореографа, однак представила їх з гумором.

Читайте також: Участь Лесі Нікітюк у "Танцях з зірками 2018" – під загрозою: відома причина

"Король епітетів, імператор слова. Думаєш, що на дні ти, але він потопить знову", – почала свою пісню Леся Нікітюк.

"Кожну ніч мені сниться один і той же сон, що мене погнали з "Танців". Я в сльозах біжу до мами, а вона б'є мене мокрими трусами". Плачу, біжу по дорозі, а у вухах: закрий! Закрий свої ноги!". І я, сльозами пронизую тишу, йду і носочок тягну. Влад Яма, яка драма – Леся вийшла на паркет: танцю у Лесі немає", – співає Нікітюк.

У пісні вона також сказала, що Влад Яма "найбільш чесний член журі" і пообіцяла ставити його в приклад своїм дітям.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter