Заступник голови Громадської ради при ОДА Володимир Данилюк прокоментував позицію очільника Волині Володимира Гунчика у рейтингу керманичів ОДА України.

Читайте також: Голова Волинської ОДА Гунчик посів останнє місце у рейтингу губернаторів України, – КВУ

"Знову поплічники губернатора скажуть, що це свідомо якимись "недругами" ставиться під сумнів титанічна здатність Володимира Гунчика "ефективно працювати" на посаді голови Волинської обласної державної адміністрації… І що Комітет виборців України "помилився" та подав "упереджену інформацію"... І що "недоброзичливці" все "поставили з ніг на голову", бо якщо читати список знизу догори, то Володимир Гунчик ніби як і на першому місці, а очільниця Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична – мов би на останньому…

Читайте також: Політолог прокоментував ганебний рейтинг голови Волинської ОДА Гунчика

Але як не тлумач, що не придумуй – це об’єктивна оцінка діяльності Володимира Гунчика на чолі виконавчої гілки влади Волині. Власне, це й сувора оцінка роботи його "команди" і в центрі, і в районах… Із таким ганебним для славної Волині результатом цей губернатор, якби поважав хоча б сам себе, ще вчора написав би заяву про звільнення з посади голови обласної державної адміністрації за власним бажанням. Але він триматиметься за крісло до останнього, бо ще не всі "специфічні завдання" своїх кураторів устиг виконати… Та й у столиці, вочевидь, досі не вирішили, де ж працевлаштувати цього громадянина…" – зазначив заступник голови Громадської ради при облдержадміністрації Володимир Данилюк.

Читайте також: Сучасна волинська трагікомедія або з гумором про наболіле

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter