Секретар Ковельської міськради Віра Федосюк 19 квітня, на засіданні комісії з питань планування, бюджету і фінансів, дозволила собі "облити брудом" журналістку ТРК "Аверс" Олександру Ткачук.

Читайте також: Мер Ковеля вкотре проігнорував думку місцевих депутатів

"Ваша Саша – проплачена", – вказуючи пальцем на працівницю ЗМІ, заявила Федосюк прямо під час засідання комісії. Своє обурення вона адресувала голові депутатської фракції УКРОП Ігорю Пінісу, інформує Район.

Ставлення секретаря Ковельської міськради обумовлене тим, що журналістка неодноразово критикувала роботу міської влади у своїх матеріалах. Віра Федосюк, схоже, вважає, що ЗМІ не мають права критикувати роботу влади, а будь-який матеріал такого роду є "проплаченим" чи "замовним".

Читайте також: "Це може привести до нової екологічної катастрофи", – депутат про ковельський ветсанзавод

"Цікаво, що, називаючи когось продажним чи проплаченим журналістом, відразу після засідання комісії на певному сайті виник пасквіль, що виправдовує лише певних осіб та абсолютно неправдиво та однобоко подає інформацію. Тож я можу зрозуміти Віру Іванівну про продажних та проплачених журналістів, вона дійсно близько пов’язана з цією ганебною стороною нашої професії. Але, Віра Іванівна, не треба порівнювати тих журналістів, які працюють на Вас зі всією журналістською спільнотою!" – написала секретарю Ковельради Олександра Ткачук у Facebook.

Віра Федосюк у свою чергу вирішила відповісти виправданням, зазначивши, що обурена діяльністю Олександри Ткачук не як журналістки, а як помічника-консультанта Ігоря Пініса.

Дана заява виглядає безглуздо, адже секретар Ковельради "облила брудом" працівницю ЗМІ саме в той час, коли вона виконувала роботу суто як журналіста.

Зважаючи на цілий ряд серйозних проблем у Ковелі, чиновниця мала б задуматись над результативністю своєї діяльності на посаді і прислухатись до журналістки, адже у її матеріалах містяни неодноразово загострювали увагу на найболючіших проблемах райцентра.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter