З ким та про що домовляється Порошенко? Що одночасно в Адміністрації президента робить Юрій Бойко, Володимир Литвин та мультимільйонер Борис Ложкін? На кого ставить Порошенко на виборах, які мають шанси стати достроковими? Кого візьме в союзники, а з ким розірве дружні стосунки?

Читайте також: На хабарі попався начальник внутрішньої безпеки волинської поліції

Про це йдеться у сюжеті телепрограми "Секретні матеріали".

Петро Порошенко схоже змінює коло спілкування, і на тлі чуток чи можливих дострокових виборів, це помітно як ніколи. 

На близькому до президента телеканалі Прямий раптово виступає регіонал "старої" закалки Борис Колесников. Він давно відійшов від політики, але чомусь саме зараз і саме йому виділяють пів години ефіру, щодо висловлювань про ЦВК. Скептики подумають, що поява регіонала на нібито провладному каналі ще нічого не пояснює.

Читайте також: "Силікон з вилиці сповз": у мережі висміяли фото Путіна

До Адміністрації Президента України, окрім десятків клерків, охорони та військослужбовців, заходять високоповажні особи, народні депутати, ось як Палатний, Сергій Пашинський. Але в Адміністрації ще один вхід, а точніше заїзд, без жодних розпізнавальних знаків, не примітний тунель з аркою. Його пильно охороняє УДО. Саме сюди заїжають люди, які дуже бажають залишатись інкогніто. 

У будь-якому випадку візити до президента парламентарів від різних фракцій напередодні виборів чітко дають зрозуміти, що Петро Порошенко розглядає усіляки варіанти розвитку політичної ситуації в країні і будь-що готовий йти на перемовини будь-коли і будь з ким, аби лише утриматися при владі. Втім, вже зараз соціологи віщують, що жодні політичні союзи не врятують Порошенка від фіаско на виборах.

Детальніше у відео-сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter