Незадекларовані броньовані авто та кортеж з охороною за 100 тисяч доларів. Де можновладці ховають незадекларовані автомобілі та чому плюють на закон про запобігання корупції?

Читайте також: На Волині судитимуть волинянина, який підробляв документи на авто

Кортеж з двох люксових автомобілів, броньований TOYOTA LAND CRUISER 2017 року випуску за 200 тисяч доларів та машина супроводу, новенький VOLKSWAGEN Caravelle 2018 року випуску за 50 тисяч доларів, припарковані неподалік Верховної Ради. Хто з народних обранців їздить до президента з такими почестями?

Під наглядом охорони до автомобілю TOYOTA з Верховної Ради виходить одіозний опоблоківець Михайло Добкін. У декларації політика зазначено 12 автомобілів, та чомусь саме цих авто нема. 

Читайте також: У Луцьку молодик на "бляхах" зніс два бетонні стовпи (фото)

Не відстає від свого колеги і "бурштиновий рішало" Борислав Розенблат, який вже рік позбавлений депутатської недоторканності. Але підслідний, не дивлячись на всі скандали та перевірки, далі продовжує порушувати закон. Зараз політик "розсікає" на новенькому MERSEDES-BENZ S class. У декларації вказаний автомобіль нижчого класу, а от про нове − жодної згадки. 

Читайте також: У лучанина викрали авто, хоча обіцяли повернути

Кортеж скандально опоблоківця Юрія Бойка складається з двох незадекларованих новеньких TOYOTA LAND CRUISER. Юрія Бойка називають співучасником однієї з наймасштабніших корупційних схем під назвою "вишки Бойка". 

Якщо ви думаєте, що перелік прізвищ, які з якихось причин "забули" внести у декларацію свої авто закінчився, то це велика помилка! Більш детальніше у сюжеті "Секретних матеріалів":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter