Якісний секс – ідеальний засіб від стресу й депресії. Крім фізичного задоволення, під час такого контакту в організмі людини виділяється гормон щастя ендорфін.

Читайте також: Секс допомагає чоловікам вберегтися від поширеної хвороби

Медики вважають, що люди, які регулярно займаються сексом, живуть набагато довше від тих, хто цього не робить, й менше хворіють. Адже секс зміцнює серцево-судинну систему, підвищує імунітет, позбавляє від депресії, а ще – сприяє схудненню й покращує стан шкіри.

Тому в Міжнародний день сексу, який відзначається 30 листопада, УНІАН склав для вас добірку найкращих поз у сексі на думку як чоловіків, так і жінок. Знімайте стрес на здоров'я!

1. Догі стайл – дівчина стає в позу кішки, прогинаючи спину. Важливо зазначити, що в такому положенні активність залежить не тільки від чоловіка, адже жінка, прогинаючи спину більше або менше, здатна впливати на кут проникнення.

2. Наїзниця – або поза "жінка зверху" – тут "влада" – в руках жінки, яка може регулювати частоту й інтенсивність рухів. Любителям експериментувати в ліжку не варто забувати і про позу "перевернута наїзниця", коли жінка зверху, але спиною до свого партнера.

3. Місіонерська поза – одна з найпопулярніших серед пар. Чоловік перебуває в горизонтальному положенні над своєю коханою, обидва партнери обличчям один до одного.

Читайте також: Вчені розвінчали головний міф про поведінку жінок під час сексу

4. Секс стоячи – зручна поза, для якої навіть необов'язково роздягатися. Любителі особливо яскравих вражень можуть спробувати цю позу перед дзеркалом. До того ж, є кілька її варіацій, наприклад, коли жінка з піднятою ногою.

5. Поза "ложки" – ідеальна для неквапливого й чуттєвого сексу, до того ж, не вимагає особливих зусиль. І ще приємний бонус – в такому положенні зручно пестити клітор.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter