Молодим скрізь у нас дорога. А молодій дівчині в ліжко до чоловіків – тим паче. Чому чоловіки обирають секс з молодими, і з яких причин він їх може не влаштовувати?

Читайте також: Чому людям набридає займатися сексом

Передусім, потрібно сказати про те, що в сексі немає нічого універсального. Будь−який вибір індивідуальний. Патологічну пристрасть до юних панн у деяких чоловіків ніхто не скасовував. Так само як і фіксацію на сексі з жінками, набагато старшими, з певної причини, пише ТСН.

Плюси

Молодість. Безумовно, це головний і беззаперечний плюс. Займатися сексом з жінкою, у якої молоде пружне тіло, завжди приємно і естетично, юне тіло завжди збуджувало гостре бажання. Саме за молодість, яка, як відомо, завжди прекрасна, чоловіки вибирають у коханки юних жінок.

Весела натура і позитивне мислення. Безумовно, поряд з молодими дівчатами завжди шалена енергія та драйв. Це і приваблює чоловіків, змушуючи ходити до нічних клубів у пошуках чергової сексуальної пригоди.

Невеликий досвід або його відсутність. В цьому випадку завжди є спокуса, як кажуть, виховати її "під себе", передавши свій досвід, навчивши задовольняти свої фантазії.

Багато не очікує. Це знову про недосвідченість. Вона ще не знає, як має бути по−справжньому добре і правильно, тому її легко обдурити щодо своїх сексуальних здібностей.

Підвищує значущість. Красива, довгонога, − моя. Молоді коханки в деяких колах – показник престижу, так само як, наприклад, дорогий автомобіль. Багато чоловіків за 40 полюють за молодими тілами для того, щоб показати собі та іншим, що вони як чоловіки ще досить успішні.

Читайте також: Назвали період, коли пари найчастіше зраджують

Мінуси

Складно схилити до сексу. Не всі, звісно, нині незговірливі. Але більшість молодих частіше випендрюються і динамлять.

"Так" найчастіше означає "ні". І навпаки. Тобто в поведінці молодих дівчат ще дуже багато умовностей, вдавання, гри. В молоді роки жінки більш закомплексовані і істеричні, ніж у більш зрілому віці, в сексі щосили намагаються здаватися "крутішими", ніж вони є, намагаються чимось здивувати партнера.

Під час сексу дбають про зовнішній бік процесу. Красуню більше турбує не насолода, а те, як би повернутися, щоб партнер не помітив прищик на її сідницях. Або, наприклад, чи достатньо втягнутий живіт.

Недосвідчені. Про техніку сексу знають переважно з інтернету. Жінки пізнають смак сексу з плином часу, змінивши не одного партнера, напрацювавши потрібні м'язи.

Бажання захопити партнера у власність. Молоді дівчата ще ідеалізують стосунки, і якщо вже вона когось впустила в своє ліжко, свідомо або несвідомо вона розглядає його як претендента в чоловіки. Кому ж хочеться заради однієї ночі одягати на шию ярмо?

А поговорити? Як би не звинувачували сильну половину людства в тому, що їм потрібен тільки секс, партнерка, з якою є про що поговорити, цінніша. Насправді, серед молодих таких не так вже й багато.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook