Головний лікар Сарненської райлікарні Василь Іванюк розповів про стан постраждалих у вчорашній ДТП, яка сталася біля Сарн.

Читайте також: Водій "євробляхи" спричинив смертельну ДТП на Рівненщині, четверо осіб загинуло

"Було доставлено в реанімаційне відділення троє важких. Один з них помер. Травми несумісні з життям.

Двоє перебувають у реанімації. Стан тяжкий. Там політравми з множинними пошкодженнями опорно-рухового апарату, внутрішніх органів. Четверо – у травматологічному відділенні теж з множинними переломами і травмами. Але стан у них стабільний. Одному було надано амбулаторну допомогу. Госпіталізації у відділення не потребував.

Жодного жителя Рівненщини немає. Там Київська, Харківська, Кіровоградська області, м. Ковель Волинської області. Родичі їхні під’їжджають", – повідомив медик, інформує UA:Рівне.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, слідчим управлінням розпочато досудове розслідування за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Жахлива ДТП на Волині: неповнолітній випускник-мотоцикліст знаходиться в реанімації

20-річного водія легковика поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу. Відповідно до медичного освідування чоловік був тверезий.

Санкція інкримінованої йому статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter