У київському магазині "АТБ-Маркет" покупця змусили витирати бруд з підлоги, при цьому ображаючи клієнта.

Читайте також: "Це совок", – українці в шоці від відкриття магазину "АТБ"

Про це киянка Марина розповіла в мережі, передає Народна Правда.

Дівчина розповіла, що в магазині "АТБ" за адресою Чоколівський бульвар, 41 з нею стався кричущий випадок.

"Вчора прийшла звідти в істериці з тремтячими руками. Видатна художниця своєї справи від слова худо, колишня вічно зла прибиральниця, а нині почесний продавець Олена Гайдук змусила платити за випадково розбите яйце, облаяла як ворога на порозі. Як ще й змусила руками його з підлоги прибирати. Руками, голими руками! Незрозуміло, навіщо АТБ прибиральниці? У них тепер покупці є. Три порушення законодавства України! Три! В одному флаконі", – писала обурена жителька.

Адміністратор магазину на обурення дівчата лише відповіла: "Ви ж доросла жінка, ви самі винні".

Також дівчині не допомогли на гарячій лінії, куди вона поскаржилася.

Читайте також: Українці масово скаржаться на молочну продукцію в "АТБ"

"На гарячій лінії обіцяли повідомити у тижневий строк. Повинно бути, щоб через тиждень було стерто остаточно відеозапис з кримінальними місцями і слідів злочинної діяльності не залишилося в природі. А на другий дзвінок мені там же, на гарячій лінії, люб’язно повідомили, що взагалі нічого такого не було. Ну зовсім не було. Вони вчора так вирішили. Взагалі ніколи. І я дзвонила по рейці, і відгук у книзі скарг відіслала туди ж. А так вони всі в головному офісі вивчать коли-небудь. Може бути. Чекайте відповіді", – зазначила українка.

Киянка додала, що "АТБ" – це "рівень сервісу для бомжів, які миють підлоги руками, адміністрація не відає Законодавства України від слова взагалі і ніколи".

"Мене ще ніколи так не ображали, це рекорд. Кольору моїх грошей ця мережа не дізнається більше ніколи", – підсумувала вона.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter