Підготовка Гнідавського цукрового заводу до сезону 2018 року розпочалася відразу після різдвяних свят. Про це повідомив директор підприємства Ростислав Новосад, повідомляє сайт підприємства.

Читайте також: Гнідавський цукровий завод придбав найновіше обладнання для модернізації

"Гнідавський цукровий завод буде запущений в роботу у визначені терміни, а вірніше у серпні цього року. В планах заготівля та переробка буряка в обсязі 600 тисяч тонн та мінімум роботи заводу у сто днів, бо ефективною можна вважати роботу заводу у 80 днів", – повідомив посадовець.

На підприємстві розповідають, що запорукою успіху безперебійної роботи підприємства є досконале планування. Серед найважливіших аспектів вчасна та безперебійна робота бурякозбиральної техніки,вивезення сировини автомобільними компаніями, а також укладання відповідних угод між підприємством та товаровиробниками на взаємовигідних умовах та доставка цукрового буряка на переробку згідно узгоджених графіків.

Вже доброю традицією на Гнідавському цукровому заводі стало урочисте відкриття сезону цукроваріння що переходить із року в рік і сезон 2018 року обіцяє не бути винятком.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter