У п'ятницю, 7 червня, президент України Володимир Зеленський провів закриту зустріч з українськими журналістами. Присутні на зустрічі представники українських ЗМІ поділилися своїми враженнями і опублікували фотографії з заходу на свої сторінках у фейсбуці.

Читайте також: "Дякую, що не зупиняєтесь і продовжуєте пробивати дно!", – Зеленський "смачно" потролив нардепів (відео)

Про зміст розмов ніхто з медійників не писав, оскільки зустріч проводилася у форматі офрекордз. Кожен з учасників отримав індивідуальне запрошення, а сама зустріч не анонсувалася для широкої публіки. 

Зустріч відбулася в резиденції Залісся. Глава держави відповідав на запитання журналістів, розмістившись разом з гостями на кріслах-мішках.

"Президент Зеленський зустрівся з медійниками. Неформально в резиденції Залісся. Крісла-мішки на галявині, шаурма, фрукти/полуниця/вино/кава/чай. Розмова офф-рекордз. Про ситуацію в країні його очима і планах", – пише голова Наглядової ради НСТУ Світлана Остапа. 

На її запитання, чи збирається Зеленський проводити відкриту прес-конференцію для всіх журналістів, глава держави відповів, що дасть її на 100 днів президенства.

Водночас шеф-редактор Detector Media Наталія Лігачова повідомила, що на зустрічі були присутні практично всі співробітники АП з його команди, і це було цінно, оскільки можна було подискутувати про наболіле досить щільно.

Читайте також: У Зеленського повідомили, коли звільнять Генпрокурора Луценка та ключових топ-чиновників

"Я отримала відповіді – як позитивні, так і негативні – на деякі свої запитання до нового президента, як на поставлені, так і не поставлені. У мене залишилася тривога з приводу деяких порушених під час зустрічі проблем", – зазначила вона. 

Також своє враження про зустрічі опублікував і журналіст проекту "Схеми" Михайло Ткач. "Що можу сказати – ті, хто плазував перед Порошенком, намагаються зарекомендувати себе і перед Зеленським. Схоже, з надією, що їхні кращі якості будуть актуальні і в ціні і при цій владі", – написав Ткач. 

Натомість, генеральний продюсер телеканалу ZIK Наталя Влащенко зазначила, що на зустрічі говорили про важливе, зокрема, про створення ефективної моделі інформаційного поля України. 

Читайте також: Верховна Рада vs Зеленський: нардепи не відправили у відставку очільників СБУ, МЗС, міноборони та наплювали на законопроект

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook