УКРОП дочекався грізної "отвєтки" на вимоги розірвати будь-які дипломатичні та економічні стосунки з РФ, а також вжити заходів щодо так званої п’ятої колони кума Путіна – Віктора Медведчука.

Читайте також: Три волинських депутати потрапили під санкції РФ

25 грудня країна-агресор підписала постанову, яка розширює список фіз- та юросіб, що потрапляють під санкції. Нападаюча сторона пішла на такий крок, аби "захистити власні інтереси" та "у зв’язку з недружніми діями України стосовно російських громадян та підприємств".

Читайте також: Топ-5: нардеп з Волині поділилася улюбленими книгами

Тож відтепер у санкційному списку фігурують усі народні депутати від УКРОПу. Зокрема, у перелік потрапила нардеп від Волинської області Ірина Констанкевич.

Щоправда, як саме РФ спробує дошкулити укропівцям, допоки незрозуміло. Адже в жодного представника "Українського об’єднання патріотів" не було, нема й ніколи не буде ані грошових коштів, ані цінних паперів, ані іншого майна на території країни-агресора, які та грізно обіцяє заморожувати й блокувати.

Відтак у російському списку опинились: Олександр Шевченко, Віктор Шевченко,  Валентин Дідич, Ірина Констанкевич, Олександр Дубінін, Андрій Денисенко.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter