Вибір партнера має завжди індивідуальний підхід, але вчені дізнались, які якості приваблюють жінок найбільше. Виявляється з усіх позитивних рис лідирує доброта.

Читайте також: "Якщо рольові ігри − вже нудно": сексолог назвала 7 способів урізноманітнити секс

Опитування, провели науковці Геттінгенського університету. У ньому взяли участь 68 тисяч осіб. Про це пише Metro.

Слідом ідуть чуйність, інтелект, освіченість і впевненість в собі – всі ці якості відіграють величезну роль при виборі партнера для довгострокових відносин.

Спортивне тіло і гарне обличчя, а також фінансовий добробут виявилися приємними бонусами – ці якості учасниці опитування назвали помірно важливими.

"Доброта – як гравітація; це основне, але її не помічаєш доти, поки вона не зникне. Якщо врахувати, яке значення зараз надається зовнішності й багатству, здається дивним, що доброта виявилася найбажанішою якістю у світі", – розповіла Вірджинія Вітцтум, професор антропології в Індіанському університеті (США)

Також опитування показало, що при виборі партнера особливо важливо, чи хоче він мати дітей – і чи збігається це з бажанням жінки. Цей фактор виявився значущим для 46,1% опитаних жінок.

Серед фізичних характеристик найпривабливішою жінки назвали посмішку. Більшості учасниць опитування подобаються короткі стрижки, великі руки, міцне тіло, біцепси та волосся на обличчі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook