Мережа автозаправних комплексів "WOG" продаватиме селянам бензин зі знижкою.

Читайте також: Заправив машину та ледве доїхав додому: волинянин скаржиться на якість пального

Директор департаменту агропромислового розвитку Юрій Горбенко розповів, що для тих, хто веде особисте селянське господарство, продаватимуть пальне за оптовими цінами, про це йшлося під час оперативної наради в ОДА.

"Об'єм раніше був від 1000 літрів, нині – від 200 літрів. Можна порахувати різницю. Буде на 5-7 гривень дешевше", – цитує Горбенка Волинь24.

Тож, якщо мережа АЗС "WOG" готова суттєво знизити вартість пального, то скільки насправді коштує бензин на цих заправках? Невже власники "WOG" готові працювати собі в збиток чи недоотримуючи гроші?

Читайте також: Лучанин поскаржився на дизпаливо з WOG, яке поламало його авто

Навряд за озвученою Юрієм Горбенком ініціативою криються суто благі наміри. Швидше за все, це означає, що ціна на пальне на АЗС "WOG" на порядок вища за реальну ринкову і піднята навмисно.

Відзначимо, що в Україні почастішали випадки підробки бензинуВеликі компанії заробляють мільярди, обдурюючи водіїв і знищуючи їхні автомобілі неякісним пальним. Неодноразово власники авто скаржились саме на АЗС "WOG".

Нагадаємо, що саме "Контиінум" виявився головним фальсифікатором бензину, поширюючи його через свої заправки "WOG", власником яких є одіозний олігарх Степан Івахів. Головними жертвами шахраїв стали власники дорогих іномарок, які необхідно заправляти якісним бензином. А Антимонопольний комітет уже займався діяльністю заправок "WOG".

Зазначимо, що волиняни неодноразово обурювалися не лише завищеними цінами на "WOG", але й вкрай низькій якості пального, через які раз за разом у водіїв трапляються поломки.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter