Еротика із коренями в управлінні внутрішніх справ. Про салон еротичного масажу з інтимом на додачу гуде весь Луцьк. Журналістам повідомили про те, що приміщення, в якому молоді дівчата всіляко догоджають чоловікам – перебуває на балансі управління МВС України, але незрозуміло яким чином приміщення, що належало Міністерству внутрішніх справ перейшло в приватні руки?

Неабиякий резонанс спричинила новина про послуги інтимного характеру в центрі Луцька. Вчора ввечері на ютубі відео з розслідуванням зібрало майже 13 000 переглядів. Історію поширюють чи не всі місцеві ЗМІ. Про це  йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

 У відкритому доступі знаходиться інформація, що бренд «Юнона» насправді розміщується на вулиці Лесі Українки 7. Проте, бізнес встигли заснувати і ліквідувати. Керівником такої фірми вказана Бурлакова Олена, на сайтах, окрім фактичної адреси, дві юридичні та два номери телефонів. Журналісти їдуть за вказаними адресами аби зясувати, чому вона продала свій бізнес в центрі міста і кому. Достеменно відомо й те, що «Юнону» продали за 600 тисяч гривень при оціночній вартості 1 мільйон 200 тисяч гривень, проте у телефоні лише гудки.

Глухо й за адресами, які вказані на сайтах, одна з них на околиці Луцька, це приватний будинок. Тут журналістам не відчиняють. Інші координати в центрі міста на п’ятому поверсі багатоквартирного будинку, проте тут нічого про керівництво «Юнони» не чули, а квартиру люди орендують.

Журналісти дуже хочуть дізнатися чи сподобалось в салоні головним правоохоронцям Волині Юрію Фелонюку та Петру Шпизі, адже подбали про хід розслідування і придбали віп-сертифікат на масаж від оголених дівчат очільнику УСБУ у Волинській області. Начальник поліції переконує, що і без підказок журналістів знає чим займаються в «Юноні», але доказів злочину немає.

 Докопатися до істини обіцяють у поліції, заяву про злочин, яку журналісти віддали до канцелярії, день тому вже зареєстрували. Шукати причетних та з’ясовувати, кому нині належить приміщення журналісти планують і далі.