Розслідування справи підозрюваної у скоєнні кривавої ДТП в Харкові Олени Зайцевої триває, але з кожним днем все чутніші голоси скептиків, котрі не вірять, що правосуддя буде справедливим.

Читайте також: Самосуд не за горами? Стало відомо, чому гальмує справа Зайцевої

Причина тому – гроші та зв’язки родини мажорки. Як відомо, її вітчим – Василь Зайцев, відомий харківський бізнесмен. Він є  президентом ТОВ "Група – Тайфун". Зараз займає посаду голови правління і гендиректора ПрАТ «ВТП "Укренергочормет", яке працює на ринку енерготехнологій. У 2012 році він удостоївся Державної премії в галузі науки і техніки.

Виявилося, що у бізнесмена є не лише гроші, а й дуже впливові люди у владі. Зокрема мова йде про народного депутата Михайла Добкіна. Про те, що Зайцев – його давній друг, скандальний політик категорично заявив під час телефонної розмови з мером Харкова Геннадієм Кернесом, коли просив допомогти з виділенням своєму товаришу земельної ділянки кілька років тому. Відповідний аудіозапис оприлюднили у мережі.

У той же час в інтерв’ю ЗМІ 20 жовтня, коли в суді обирали запобіжний захід для Олени Зайцевої, Добкін заперечив, що знає цю родину. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook