Українці списують агресію, роздратованість, погане самопочуття на магнітні бурі і місячне затемненя в прийдешню п’ятницю. Але у фахівців − теорія інша. Мовляв, якщо ви, наприклад, посварились з рідними − не завжди явища природи в цьому винні. 

Читайте також: Як вижити у негоду: Супрун розповіла правила безпеки

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Магнітні бурі виникають, коли на сонці потужні вибухи. Викидається величезна кількість плазми, яка летить прямісінько до нас та наштовхується на магнітну оболонку планети.

Фізик Андрій Романець розповів, що в ліси чи полі, де немає спотворених полів, все − в межах норми. От в сучасних будинках магнітне поле − спотворене.

Нині варто боятися не так магнітних бур, як того, що нас оточує, каже фахівець. На його думку, те, що маємо зараз, аж ніяк не може вплинути на самопочуття людини та природу.

Читайте також: Коли Луцьк святкуватиме День Міста

У психотерапевта Катерини Балінської інша думка.  Мовляв, дуже легко і здорово перекласти свої відчуття на якісь знаки зодіаку або магнітні бурі. На її думку, насправді на організм впливає чимало факторів, у тому числі − емоційний і психологічний стан, а ще − зміна погоди.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter