Ігор Ковальський відпочивав з друзями та побачивши як п’яний водій намагався виїхати на авто хотів йому завадити. Автівка збила його, а чоловіка протягнуло по дорозі ще понад кілометр.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Батько зізнається, що навіть не впізнав сина, коли побачив його після наїзду – шкіру було зчесано аж до кісток, також у постраждалого численні переломи і травматична ампутація частини вуха.

"Там страшне. Все тіло покрите асфальтом, зараз вимивають все це", - розповів він.

Що саме сталося, родичі не розуміють. Того вечора Ігор відпочивав із друзями біля сауни. Свідок Микола пояснює, що початку конфлікту не бачив, але знає, що була бійка. Коли ж вийшов надвір, то побачив Ігоря, який намагався зупинити водія BMW – як здалося Миколі, бо той сів за кермо нетверезим. Однак водій збив Ігоря і потяг його дорогою за собою.

Кілька кварталів до дому власника машини Ігор обдирав шкіру об асфальт. Дружина водія твердить, що чоловіка не бачила з того самого моменту, а журналістам нічого не коментуватиме.

Сестра потерпілого розповіла, що Ігор буквально на місяць приїхав із Польщі, де працював у ресторані кухарем. Тепер про роботу можна забути – попереду численні пересадки шкіри та тривалий період реабілітації.

"Лікарі кажуть, що можливо наростити і м’язи, і зв’язки – головне, щоб не було інфекції. Допоможіть, будь ласка, нам", - просить вона.

Поліція розшукує водія BMW. За скоєне цьому чоловіку загрожує до трьох років ув’язнення.