У школах Турійського району навчальний рік розпочався із приємних сюрпризів. У селі Ставки школа отримала в подарунок техніку, якої дуже не вистачало – сучасний ноутбук. Окрім того, 9-класниця ставківської школи отримала путівку в "Артек-Буковель" за те, що виборола призове друге місце на обласній олімпіаді з біології.

Читайте також: Благодійники забезпечили формою та рюкзаками школярів у селі на Волині

Василь Шудрук, який прибув на свято першого дзвоника у село, привітав усіх присутніх із початком навчального року та передав вітання від голови обласної ради Ігоря Палиці. Виконуючи обіцянку одного із депутатів обласної ради, представник Фонду  Ігоря Палиці "Тільки разом" презентував для потреб школи новенький ноутбук, а талановитій учениці - омріяну путівку до "Артек-Буковелю".

Загалом 7 учнів шкіл Турійського району отримали від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" путівки до Буковеля за особливі досягнення: в ЗОШ І-ІІІ ст. – гімназія смт. Турійськ учні отримали 4 путівки, ВЗ ЗОШ І-ІІІ ст. – ліцей смт. Луків – 1 путівка, ЗОШ І-ІІ ст. села Ставки – 1. Також навчальним закладам району вручили м'ячі для більш якісних занять спортом.

Читайте також: Волинські школярі отримали путівки до Буковеля як нагороду за особливі досягнення

Додамо, цьогоріч в селі Ставки реалізували проект від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" – для школи закупили нове музичне обладнання, а вчителю фізкультури  вручили футбольні м'ячі. Невдовзі, тут буде реалізований ще один проект зі встановлення дитячого майданчика.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter