У супермаркеті "Колібріс", що у райцентрі Рожище, жінки ромської національності накинулись на охоронця та обсипали прокльонами.

Читайте також: Цигани знов тероризують лучан на автостанції №1

Про це повідомляє власкор Під Прицілом.

Одна з жінок, у якої була підозріло повна сумка, викликала підозру в охоронця, тож він попросив ромку показати вміст того, що знаходиться всередині. На цілком слушне прохання вона відреагувала неадекватно, почала вживати нецензурну лексику та привертати до себе увагу. Зауважимо, що напередодні входу до торгового залу, охоронець просив залишити жінок сумки у камерах схову, однак вони проігнорували це прохання. Відвідувачі, які були в той час у супермаркеті, заступились за охоронця та пояснювали що це його робота, але на жінку це не подіяло і вона обурювалась "то оглядай всіх, чому ти тільки мене оглядаєш?".

Читайте також: Напівголі цигани шокували людей поведінкою у поїзді – вражаючі фото і відео

Прикметно, що охоронець сам не вдавався до огляду, а ромка не могла заспокоїтись та продовжувала сипати численними прокльонами "а щоб тобі так..", "а щоб тебе так..", "а щоб тебе рак з’їв..". Коли скандал набрав обертів, старша ромка намагалась заспокоїти свою подругу, проте це не подіяло.

Керівник охорони пані Тетяна пояснила, що вони просять усіх відвідувачів залишати речі у камерах схову для уникнення подібних ситуацій та зауважила, що майже не щодня у них недостача товару на чималу суму.

Жінка розповіла, що у п’ятницю, 16 березня, їхнім клієнтом був п’яний АТОшник, який поводив себе дивно та дебоширив у торговому закладі, а коли вона попросила його поводити себе адекватно, то чоловік заявив, що весь персонал супермаркету потрібно вислати в АТО щоб їх там розстріляли (і це при тому, що 80% персоналу – жінки). Тетяна пояснює, що досить неприємно чути такі слова, адже її чоловік знаходився в зоні проведення АТО і вона не з чуток знає про пекло війни.

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter