Шукають свідків смертельної автопригоди, що сталася на Волині 24 квітня.

Читайте також: Повідомили деталі моторошної аварії на Волині, в якій загинуло двоє дітей (фото)

З таким проханням звернулася родичка водія вантажівки Яна, інформує ІА Волинські новини.

«Шукаємо свідків, відео з реєстратора ДТП, що сталася 24 квітня поблизу села Луків Ковельського району. Тел: 096-222-55-47», – йдеться у повідомленні.

Як інформує Сектор комунікації поліції Волинської області, 58-річний мешканець Київської області, водій вантажного автомобіля Mercedes-Benz Actros, ймовірно, не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із автомобілем Citroen С5.

Внаслідок зіткнення 43-річний водій легковика та двоє його неповнолітніх дітей, 4-річний та 12-річна пасажири, загинули на місці аварії.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб. 

Водія вантажівки затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вже оголосили про підозру. Досудове слідство триває.

Читайте також: У Луцьку на кільці маршрутка в'їхала в автомобіль (відео)

Як раніше повідомлялось, смертельна аварія трапилась 24 квітня на трасі поблизу села Луків Ковельського району. Унаслідок автопригоди троє пасажирів легковика загинули, серед яких – двоє дітей. Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля Citroen C5 виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого зіткнувся із вантажівкою Mercedes-Benz Actros.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook