Ведучий ток-шоу "Свобода слова" на каналі "Україна" Савік Шустер перервав виступ біля мікрофону міністра економіки Тимофія Милованова, який вирішив перерахувати позитивні моменти епідемії коронавірусу.

Читайте також: "Штовхає на корупцію": Милованов знову поскаржився на "неприпустимо маленьку" зарплату (відео)

Відповідне відео було опубліковано на каналі Шустера в YouTube, повідомляє Zik.

Зокрема, Милованов став говорити про те, як епідемія коронавірусу в Китаї дає Україні можливість збільшити експорт металургійної продукції.

Далі міністр економіки заявив, що китайські заводи можуть зупинитися і тоді в України буде можливість отримати значний прибуток.

"Насправді тут є певні можливості для України. Я навіть сказав би... Ну, так не можна так говорити, у наших друзів епідемія... Але те, що у них зупиняється виробництво, це для нас важливо. Китай, можливо, буде споживати менше продуктів металургії. Основна причина, чому металургійна промисловість виробила в цьому році менше, як раз в тому, що Китай виробляв більше. Той факт, що в деяких провінціях ті заводи можуть зупинитися, дає можливість для нас підвищити експорт, насправді. Тому що світ буде заміщати це в інших місцях...", – сказав Милованов.

Читайте також: Отримують мільйони з США: за що живуть міністри Милованов і Малюська, які скаржилися на маленькі зарплати



Після цих слів ведучий шоу Савік Шустер і перервав репліку міністра, зазначивши, що "так краще не говорити, тому що потім ще будуть цитувати де-небудь по-англійськи", маючи на увазі, що ця репліка некоректна.

Нагадаємо, раніше Милованов заявляв, що єдиним шляхом для підняття української економіки є інвестиції.

Тим часом у ВООЗ прогнозують, що заразитися коронавірусом нового типу при несприятливому сценарії можуть до двох третин населення Землі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook