Дружина колишнього президента Петра Порошенка – Марина запросила фотографа, аби здати кров і отримати прикрасу.

Читайте також: "Подивись на себе зі сторони!": Порошенко вразив українців поведінкою на фестивалі у Львові

Проходив цей "захід" в кіноархіві Довженко. В рамках донорського проекту "Червоного бранча" всі бажаючі кияни могли здати кров, щоб врятувати людей, які цього потребують. За здачу крові видавали звання почесного донора і вишуканий подарунок від ювелірного бренду Guzema Jewelry, пише ukraine-zmi.info

Під час здачі крові з Мариною знаходилися її старші дочки двійнята, Саша і Женя, які приїхали з Лондона на батьківщину на час канікул. Зазначимо, що навчання дівчат коштує більш ніж півтора мільйона гривень за рік.

Підтримку дружині екс-президента Порошенка склав і фотограф, який знімав все це дійство з різних ракурсів. Фотографії театральної дії, де дочки тримали Марину за руку під час процедури, розлетілися по всьому інтернету. 

Журналіст Олександр Волков висміяв це все, сказавши, що сім'я Порошенко – чистої води театрали, дивно, що вони ще Оскар не отримали.

Читайте також: "Судячи по його очах, біляшем закушував": олігарх Порошенко вкотре сконфузився своїм зовнішнім виглядом (фото)

"У Марини взяли всього чотириста мілілітрів крові, коли норма в два рази більше. Ще й дочок з Англії привезли. Тримають за руку маму. Ха! Не вірю я всього цього. Процедура ця не є небезпечною, а вони стоять над нею ніби вона при смерті", – сказав він.  

За весь день кров здали приблизно сто чоловік.

До речі, в той же день приймалися пожертви на зняття фільму "Я, Ніна". Заснований він на реальних подіях. Яніна Соколовська – українська телеведуча, яка перемогла рак. Саме з неї і брався образ головної героїні.

Фонд Марини Порошенко пожертвував суму в розмірі одного мільйона гривень.

 

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook