Киянин Артем Єфименко купував на OLX iPhone 7, але прийшовши на поштове відділення, залишився без покупки.

Про це пише Антикор.

Киянин знайшов оголошення на OLX про продаж iPhone 7 за 9 тисяч гривень. Окрім того, до товару пропонували безкоштовну доставку "Новою поштою" з позначкою "безпечна угода".

Коли ж телефон прийшов, то з відділення пошти його забрав невідомий по карті ідентифікації клієнта.

"15 грудня представник компанії "Нова Пошта" повідомив клієнтові Артему Єфименко, що незважаючи на те, що службова перевірка не виявила порушень або неправомірних дій з боку працівників компанії, йому буде компенсовано вартість товару. 18 грудня виплата була здійснена", – розповіли в "Новій пошті".

У компанії запевнили, що пріоритетом для них є безпека даних клієнта.

"Безпека даних при здійсненні покупок в інтернеті і їх доставки – це один з ключових пріоритетів клієнтського сервісу "Нова Пошта", тому за станом на зараз у компанії істотно посилені заходи безпеки під час верифікації особистості користувача через карту клієнта в мобільному додатку", – підкреслили в "Новій пошті".

Зараз розслідуванням даного інциденту займається поліція.

Крім того, ситуацію з невдалою покупкою сам Єфименко детально описав в ролику на своєму відеоблозі. Киянин зняв своє спілкування з представниками "Нової пошти", опубліковане відео набрало більше 400 тисяч переглядів, а всього історією зацікавилися майже мільйон передплатників.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook