Екс- керівник ринку "Центральний", що на вулиці Глушець у Луцьку не впускав на територію охоронців, які повинні оберігати майно понад 700 підприємців. 

Читайте також: Центральний ринок не перейде в обслуговування Волинської облспоживспілки

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Виконавчий комітет Луцької міської ради разом із 714 підприємцями, які торгують на території ринку Центральний підписали договір із охоронною фірмою "Захист і безпека". 

За рішенням депутатів під час 46 сесії комунальна земля, де розташований Старий ринок більше не закріплена за Волинською облспоживспілкою, оскільки з нею місто припинило договір оренди.

Попри це рішення, екс-керівництво ринку Центральний не погодилося впускати охоронців на територію, аргументуючи це тим, що за рішенням суду, майновий комплекс ринку знаходиться під арештом. 

Волинська облспоживспілка підписала договір із іншою охоронною фірмою "Ягуар". Проте, що саме вона має охороняти, пояснити колишній заступник ринку Центральний Петро Півнюк так і не зміг. Окрім того, екс-завідуючий ринку і надалі переконував, що саме облспоживспілка наразі є користувачем і допоки акт передачі міської землі не підписаний, саме за нею і буде закріплена територія ринку.

Коли ж працівник охоронної фірми "Захист і безпека" Віктор Пархомчук поцікавився у чоловіка хто відповідатиме за майно підприємців, то конкретної відповіді ніхто і не надав.

Читайте також: "Нічне" життя Центрального ринку у Луцьку: сміття, гниль та безхатьки

Екс-завідувач ринку центральний переконував, що із майном, яке залишиться без охорони нічого не станеться. Від так, Віктор Пархомчук змушений був викликати поліцейських, аби працівники охоронної фірми змогли приступити до виконування своїх обов'язків. І тільки після приїзду поліцейських, працівників "Захисту та безпеки" впустили до охорони майна підприємців. 

Детальніше дивіться в сюжеті:

 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter