Пасажирка потяга "Ковель – Червоноград" викидала сміття через вікно, просто під час руху поїзда та не зважала на зауваження від інших пасажирів.

Читайте також: "Пан курчак" не будуватиме котел для спалювання тваринних відходів

Про це повідомляє Людмила Бубін на своїй сторінці у Facebook

"Сьогодні сталася м'яко кажучи неприємна ситуація з жіночкою, що на фото Їхавши потягом Ковель - Червоноград, який відправляється з Ковеля о 13.46. Жінка посмакувавши вафлею Артек викинула у Фастові через вікно обгортку з під неї і всі хто це бачив спокійно відреагували. Далі витерла руки вологою серветкою і знову в Любленці спокійно викинула через вікно на колії. На моє зауваження, чому "вона так зробила?" відповіла, що так захотіла. Я їй пояснила, що працівники залізниці після таких як вона змушені прибирати. На що вона сказала, що прожила за мене довше і не мені її повчати!", – йдеться у дописі.

Читайте також: Екологічне лихо на Закарпатті: річку повністю перекрило пластиковим сміттям (фото)

"Свій проїзд в потязі я оплатила, а вона пенсіонер прокаталася за рахунок держави ще й нагадила! Чому наші пенсіонери маючи безкоштовний проїзд в громадському транспорті таке роблять? Я б таких пасажирів взагалі висаджувала з потяга і не на зупинці, а серед лісу чи поля, щоб пройшлися і обдумали свій вчинок. Чому я свою чотирирічну доньку вчу сміття викидати у смітник, а шістдесятилітня тьотка такого незнає! Невже в 50-60 роках такого не навчали? Чи у місті Володимир-Волинський ,куди прямували, ця жінка сміття викидають під ноги?", – обурюється Людмила.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter