Вже традиційно люди скаржаться, що голова об‘єднання співвласників будинку відмовляється звітуватися про витрати. А ще, нібито краде гроші. Конфлікт поміж мешканцями будинку та керівницею ОСББ стався за адресою Рівненська 125.

Читайте також: Через кредити ОСББ пенсіонери луцького будинку можуть втратити квартири

Про це йдеться у сюжеті ТРК "Аверс".

Хоча тема ОСББ порівняно нова, та вже з'явилися перші скандали колективного утримання будинків. Загалом ідея самостійно організувати добробут у себе в пд'їзді чи подвір'ї – чудова. Тим паче, що більше не потрібно платити ЖЕКам, які беруть гроші, а обов'язків своїх не виконують. Все це мало б успіх якби всі дотримувалися одного золотого правила – не вкради у ближнього свого. 

Під час зборів на Рівненській, 125 пересварилися всі: одні виступають проти голови ОСББ, а інші ж навпаки її захищають. Мешканці кажуть, що Людмила Давидова, яка очолює їхнє ОСББ, присвоює їхні кошти, а також нечесно присвоює заробітну платню працівникам, які обслуговують цей будинок. 

До прикладу ситуація: мешканці будинку звели паркан, але сума, яку їм заплатила голова ОСББ не збігається із сумою, яку вона зафіксувала у документах. 

Читайте також: У Луцьку комунальна квартира потрапила у приватні руки

Зрештою, частина людей звернулася до правоохоронних органів і тепер документами мають зайнятися слідчі. Між тим, це не поодинокий випадок у Луцьку – люди систематично скаржаться на голів ОСББ, бо ті не вважають за потрібне звітуватися за витрачені кошти. 

Як ще розпоряджаються людськими коштами голови ОСББ у Луцьку дивіться в сюжеті:

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter